Lyba

  • 0
Формула смаку. Виклад науки високого куховарства + понад 100 вибраних рецептів

Формула смаку. Виклад науки високого куховарства + понад 100 вибраних рецептів

Бренд: ArtHuss
Аптикул: REF250
Немає в наявності
710 грн
Товар вже у кошику
Формула смаку. Виклад науки високого куховарства + понад 100 вибраних рецептів
710 грн
Опис товару

«Формулу смаку» написала людина, яка розуміє, що смак — усьому голова. Ця книга не для зануд, які хочуть заглибитися в амінокислоти, гелі та осмос. Ця книга про те, як готувати страви з оптимальними смаковими та ароматичними властивостями. Для Ніка Шарми смакоароматичний букет — складне явище. Це емоції, вигляд, звук, текстура, аромат і смак. Смак може бути яскравий, гіркий, солоний, солодкий і умамі. Кулінарія Індії, яка включає десятки регіональних і місцевих кухонь, чудово представляє цю складність». — Крістофер Кімбол

«Що ми називаємо “смачним”? Це поєднання елементів, яке формує єдиний цілісний досвід. Завдяки знанням, як інгредієнти поводяться й чому, і як вони впливають на смак, я покращив свою кухарську майстерність — тож ці знання навчать і вас готувати краще. У цій книзі ми розглянемо окремо кожен елемент — емоції, пам’ять, вигляд, звук, відчуття в ротовій порожнині (текстуру), аромат і смак, — щоб зрозуміти роль, яку він відіграє у повсякденній кулінарії. “Формула смаку” допоможе вам почуватися впевненіше на кухні, тому що, врешті-решт, ви дізнаєтеся, як працює смакоароматичний букет, і матимете з цього користь». — Нік Шарма

Про автора книги

Нік Шарма, маючи освіту в царині молекулярної біології, спирається на науку для вдосконалення кухарської майстерності й пояснення того, як вибудовується смак. Він автор кількох кулінарних книг, що принесли йому нагороди від Фонду Джеймса Бьорда та Міжнародної асоціації професійних кухарів, а також отримували звання «Книжка року» від The New York Times, The Washington Post, Food52, The Kitchn, The Observer Food, The Sunday Times. Веде шпальту про їжу в San Francisco Chronicle і власний блог A Brown Table. Професійно займається фотографуванням їжі, тож усі його книги оздоблено мистецькими світлинами.

  • Мова: українська
  • Обкладинка: тверда
  • Формат: 205х255 мм
  • Кількість сторінок: 352
  • Видавництво: ArtHuss
  • Друк: Фамільна друкарня Huss
  • Рік: 2022
Відгуки (1)
Соломія 12.10.2024

Тепер це моя улюблена книга! Картинки- просто отпад, соковиті, якісний друк, а запах поліграфії-вау! Обожнюю новий друк! Тут не тільки рецепти, не хочу спамити, краще купіть і прочитайте. Раджу!

  • Способи оплати
  • Картою на сайті
  • Оплата при отриманні
  • Способи доставки
  • Новою Поштою - від 1500 грн. безкоштовно
  • Кур'єром по місту - згідно тарифів
  • Самовивіз з магазину - Луцьк

Схожі товари

Фредді Меркюрі: A King of Magic
Фредді Меркюрі: A King of Magic

Наш формат

1 150 грн
Запасний. Мемуари Принца Гаррі, Герцога Сассекського
Запасний. Мемуари Принца Гаррі, Герцога Сассекського

Обкладинка: тверда Папір: Офсетний Мова: Українська Рік видання:2023 Кількість сторінок: 512 &n..

560 грн
Золотий Кролик
Золотий Кролик

ArtHuss

430 грн
Книга «Шляхетна сила. Моє життя. Мій футбол»
Книга «Шляхетна сила. Моє життя. Мій футбол»

Автор: Андрій Шевченко , Алессандро Альчато Рік видання: 2021 Палітурка: тверда Перекладачі: Юлія..

490 грн