Lyba

  • 0

Квіткові аромасвічки: чудовий вибір для створення атмосфери вдома

Ароматичні свічки давно перестали бути звичайним аксесуаром. Сьогодні такі вироби стають справжнім витвором мистецтва — вони вносять особливу нотку в інтер'єр, створюють атмосферу затишку та можуть використовуватись як аксесуар для підготовки до особливих подій. І квіткові аромасвічки є одними з найпоширеніших продуктів. Їхні аромати можуть змінюватись від свіжих та легких до насичених та екзотичних, і кожен з них має свою унікальну здатність впливати на наш настрій.

Як вибрати квіткові аромасвічіки: який ефект дають різні запахи?

Існує безліч квітів, чиї аромати стають натхненням для створення ароматичних композицій сучасних аромасвічок. Одними з найпопулярніших залишаються запахи:

  • Лаванди. Ця квітка має досить інтенсивний запах, який дає непоганий освіжаючий ефект. Він ототожнюється у багатьох із нас із почуттям свіжості, навіває думки про невинність та ранкову прохолоду. Запах лаванди – це природний антидепресант, який сприяє заспокоєнню нервової системи, розслаблює та відновлює внутрішні сили.

  • Троянди. Це димний запашний аромат із солодкуватими фруктовими нотками. Чистий і досить зухвалий, він може діяти м'яко та заспокоювати, а може викликати привабливий ефект. Трояндовий запах допомагає тонізувати нервову систему, усуває перевтому та додає гарного настрою.

  • Жасмина. Чистий аромат цієї квітки здається дуже солодким і духмяним, тому його використовують у парфумерії лише у поєднанні з іншими освіжаючими та затіняючими компонентами. Тим часом глибокі, зелені та фруктові ноти жасмину проступають крізь ароматичні композиції, сприяючи підвищенню настрою та усуненню втоми.

  • Фрезії. Ця весняна квітка приваблює і вабить своєю м'якістю та свіжістю, в ній деревні тони тісно переплітаються з відтінками цитрусових та квіткової зелені. Фрезія пахне дуже ніжно та відмінно поєднується з іншими квітковими ароматами. Вона сприяє гармонійному настрою, заспокоює та повертає оптимістичний настрій.

Також величезною популярністю користуються фруктові запахи аромасвічок — цитрусові та манго, ківі та яблука, полуниці та інших ягід. Ці свіжі та насичені аромати радості гармонійно поєднуються з квітковими та добре грають в інтер'єрі, що підтверджують відгуки.

Які купити аромасвічки: найкращі квітково-фруктові аромати

Якщо тобі до вподоби фруктові та квіткові аромасвічки, обов'язково зверни увагу на такі товари:

  • Woodwick Yuzu Blooms. Приголомшлива ароматична композиція, що складається у справжню піраміду запахів. Верхні ноти – це суміш солодкого та соковитого мандарина зі свіжим та позитивним лимоном, відтінена пряністю та гіркотою ягід ялівцю. Їм на зміну приходить середина піраміди — чудовий волога і трохи гіркувата травнева півонія з хвилюючою магнолією та переливами терпко-солодкого кольору апельсина. А потім настає черга основи аромату, в якій насиченість ялівцю переплітається із насолодою ванілі та тонкістю багатогранної амбри. І ще одна особливість такої свічки — гніт з натурального дерева, який потріскує під час горіння.

  • Urban apothecary Tuberose petals. Тут таємнича та чуттєва маслянистість туберози дурманить відчуття разом зі свіжістю та терпкістю бергамота. А фоном для цього прекрасного тандему служить ніжність гвоздики, екзотичний деревний сандал та солодкуватий екзотичний кокос. Ці свічки з фруктовим ароматом заслуговують на те, щоб стати одними з найулюбленіших.

  • Kobo Gardénia Royal. Ця свічка порадує вас складними ароматичними композиціями із нестандартними поєднаннями ароматів. Тут насиченість і насолода гарденії, ніжна витонченість літнього абрикоса, квітково-бальзамічні тони геліотропу та несподівано доречні сплески солодкої ванілі переплетені з дурманним іланг-ілангом. Квітково-фруктові аромати Kobo Gardénia Royal заповнюють дім та не залишать мешканців байдужими.

Де купити ароматичні свічки із фруктово-квітковими ароматами?

Якщо ти шукаєш найкращі фруктові аромати для дому, ласкаво просимо до інтернет-магазину lyba.com.ua. Тут представлений найкращий асортимент якісних ароматичних свічок із багатими ароматичними композиціями від найкращих світових виробників — ти можеш купити той запах, який сподобається саме тобі.

Здійснюється доставка по всій Україні. Можливе відправлення до Києва, Львова, Івано-Франківська, Ужгорода, Вінниці, Хмельницького та інших населених пунктів.